wezijngoedkoop

Disclaimer

Disclaimer

Beste Bezoeker,

Wij als HeerlijkeVakantie.com doen ons uiterste best u een zo volledig en correct mogelijke website aan te bieden.
Echter willen wij u er in alle eerlijkheid wel op wijzen, dat wij als Heerlijke Vakantie niet verantwoordelijk zijn voor de getoonde gegevens.
 
Alle gegevens op onze site worden bij ons aangeleverd door de verschillende aanbieders, de verantwoordelijkheid en up to date houden daarvan ligt bij de aanbieder.
 
HeerlijkeVakantie.com doet wel zijn uiterste best om de kwaliteit van de getoonde gegevens te waarborgen. Daarnaast willen wij u duidelijk maken dat u niet
bij  Heerlijke Vakantie boekt, u boekt rechtstreeks bij de aanbieder van de reis. We bieden u de mogelijkheid om op een rustige en eenvoudige manier bij de
juiste aanbieder te komen. Het daadwerkelijk maken van de boeking doet u dus bij de aanbieder.
 
De getoonde prijs bij een reis betreft de minimale prijs, of de minimale prijs voor de door u gekozen periode voor die accommodatie. Deze prijs krijgen wij ook
elke dag aangeleverd door de aanbieder, wij kunnen dus niet verantwoordelijk worden gehouden voor prijsverschillen en contentverschillen,  wij verzoeken u daarom het uiteindelijk product goed te controleren.
 
Wij betreuren het ten zeerste als een prijs of product niet correspondeert tussen ons en de aanbieder en verzoeken u ons hier op aan te spreken zodat wij de aanbieder hier ook op kunnen attenderen.
 
Dus voor u samengevat, u kunt ons niet aansprakelijk stellen voor eventuele schade, ontstaan door mogelijke verkeerd getoonde informatie of op enige andere wijze ontstaan door deze internetsite.
Het is daarnaast niet toegestaan gegevens of delen daarvan van deze site te gebruiken in uw eigen publicaties, tenzij wij daar vooraf toestemming voor hebben gegeven.
 
 
onze hartelijke dank,
Heerlijke Vakantie Team.

Heerlijke Vakantie